KookJij

Cornflakekoekjes

Een heerlijk cornflakekoekjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 16 koekjes personen
Categorieën:
  1. > Taarten, gebak & ijs - Gebak
  2. > Kinderen - Gebak
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Cornflakekoekjes te bereiden

Meng de boter met de bloemsuiker en de gemberpoeder. Mix er de eidooier door en de zelfrijzende bloem. Kneed er tenslotte vorzichtig de cornflakes door.
Maak 16 balletjes. Verdeel ze over een met bakpapier bekleed bakplaat en druk ze plat. Bak de koekjes 12 tot 15 min. in een voorverwarmde oven op 180°C.
Laat ze afkoelen op een rooster.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

inged

inged zegt:
Hallo kitchen-princes,
Ik ben al eens gaan kijken en lijkt me ook erg lekker.:p
kitchen-princes

kitchen-princes zegt:
hmmm lekker hoor, ik heb ook een recept voor cornflakes koekjes met chocolade en klaar in een mum van tijd check de link :) http://www.kookjij.nl/recept-chocolade-conflakes-koekjes :p
inged

inged zegt:
Inderdaad bloemsuiker is het zelfde als poedersuiker.
Bedankt voor het reageren retep123.;)
retep123

retep123 zegt:
in belgie spreekt men van bloemsuiker als ze over poedersuiker spreken
martha

martha zegt:
bloemsuiker wat is dat?:?