Recept
« Terug naar recepten
Chocoladetaartje met yoghurtijs
PT20M
Chocoladetaartje met yoghurtijs
Een heerlijk chocoladetaartje met yoghurtijs recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
A.H.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Chocoladetaartje met yoghurtijs te bereiden
Cake in dunne plakken snijden en met een glas 8 rondjes uitsteken (rest wordt niet gebruikt). Slagroom met suiker stijf kloppen. Chocolade grof raspen en door de slagroom scheppen. Op 4 borden een cakerondje leggen, daarop een klein ijsbolletje scheppen. Met nog een cakerondje en een bolletje ijs bedekken. Bramen rondom het taartje leggen en met chocoladeroom garneren.