KookJij

Chimichurry Sauce en Chimichurry Dressing

Ontstaan van dit woord heeft een aantal verhalen en de aardigste daarvan is : Het zou een verbastering zijn van "Give me the curry". Het is een in Argentinie en Uruguay veel gebruikte saus / marinade bij geroosterd cq gegrilled vlees
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Zuid-Amerika
Keuken: Amerikaanse
Bron: Familie
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Chimichurry Sauce en Chimichurry Dressing te bereiden

  1. Doe alle ingredienten in de keukenblender en draai daarvan een homogeen mengsel.
  2. Voor de dressing : Op 6 eetlepels chimichurry saus neem je 6 eetlepels sour cream en 5 eetlepels pittige mayonaise. Roer dat goed door elkaar en koel.

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

Meestal wordt dit gegeven bij een stuk rood vlees, Dus drinken we er een stevige rode wijn bij.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst