KookJij

Cheesecake met aardbeien

Een heerlijk cheesecake met aardbeien recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Njam.tv
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Cheesecake met aardbeien te bereiden

Smelt de boter. Maal de Amaretti koekjes en hazelnoten fijn in de keukenrobot. Roer er de gesmolten boter onder. Bekleed een ronde vorm (20 cm diameter) met plastiekfolie en bedek met de notenmengeling. Druk goed aan.

Warm de Amaretto op en smelt hierin de geweekte gelatine. Klop de room half op. Roer de suiker en vanillesuiker door de platte kaas. Voeg de room bij de kaas en roer er dan de lauwwarme Amaretto onder.

Giet de kaas op notenmengeling en laat minstens 1 u. afgedekt opstijven in de koeling.


Snijd de aardbeien in vier en laat in de poedersuiker en balsamico marineren. Haal de taart uit de vorm en leg op een groot, plat bord. Werk af met de aardbeien.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst