KookJij

Champignonnenkoppen

Een heerlijk champignonnenkoppen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 3-4 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Groenten
  2. > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: restaurant
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Champignonnenkoppen te bereiden

Champignons even aan de kook brengen zo'n 6 stuks in het vuurvaste schaaltje doen. De 4 eieren met een gedeelte van de kookroom luchtig kloppen daar de peper knoflook die uitgeperst is en peterselie door doen en met de jus lepel over de champignons heen doen, tot ze net onderstaan. Daar een plakje kruidenboter op leggen en 20 min in een voorverwarmde oven van 175 gr, niet open maken in die tussen tijd want dan klapt die soefle in.

Mijn kookverhaal (Annemien )

Ook ergens gegeten en net zolang uitgeprobeerd tot ik het resultaat had.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Marijke Tonneijk

Marijke Tonneijk zegt:
Hallo, Ik vind de beschrijving niet echt duidelijk. Moeten het grote champignons zijn? Moet je deze eerst voorkoken? Hoe lang? Hoeveel kookroom heb je nodig? Groetjes, Marijke.