KookJij

Bloemkool uit de oven

Een heerlijk bloemkool uit de oven recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Achterhoekpakket
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Bloemkool uit de oven te bereiden

Verdeel de bloemkool in kleine roosjes.
Kook ze 10 minuten.
Prak de blauwe kaas en meng deze met de creme fraiche.
Breng het kaasmengsel op smaak met vers gemalen zwarte peper.
Doe de uitgelekte bloemkoolroosjes in een ingevette ovenschaal en verdeel hierover het kaasmengsel.
Zet de schotel 15 minuten in de oven.
Heerlijk met aardappelpuree.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

flavia

flavia zegt:
Dit heb ik gisteren gemaakt. Ik had alleen niet genoeg crème fraïche meer, dus aangevuld met wat slagroom. Het was erg lekker en voor herhaling vatbaar.:);)
ann

ann zegt:
Ik heb hem gemaakt met kruidenboter, mozarellasnippers en geraspte kaas. Ook erg lekker!
nenne

nenne zegt:
Zag het op de email voorbijkomen. Daarom opgezocht. lijkt me lekker! Ga ik maken en vertel dan hoe ik het vond. groetjes