KookJij

Asperge-hambakjes

Een heerlijk asperge-hambakjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 20 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: A.H.
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Asperge-hambakjes te bereiden

Aspergetips in stukjes van 1/2 cm snijden en in vergiet doen. In steelpan of waterkoker water aan de kook brengen en over aspergetips schenken. In kom mayonaise, mosterd en melk door elkaar roeren. Hamblokjes (1 eetlepel achterhouden voor garnering) heel fijn hakken en door mosterdmayonaise scheppen. In elke cup 1 theelepel mosterd/hammayonaise scheppen. Aspergestukjes erbovenop leggen. Garneren met achtergehouden hamblokjes

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Ester

Ester zegt:
Dit is ook erg lekker op een blaadje witlof!
wvlug

wvlug zegt:
asperges uit pot of blik zijn meestal wit en de groene zijn iets steviger en in dit dus wat smakelijker.
Wel lekker ga het zeker maken
Angela

Angela zegt:
bedankt voor u reactie
bobbeltje
bobbeltje

bobbeltje zegt:
Dat gaat ook, wel de asperges goed droog maken anders wordt het te waterig. Groetjes Marijke
Angela

Angela zegt:
dit recept lijkt mijn ook heerlijk kan het ook met een blikje asperges gr angela
ingrid

ingrid zegt:
:p lijkt me erg lekker ga het gauw eens maken groetjes ingrid