KookJij

Antipasta met rosbief en parmezaan

Een heerlijk antipasta met rosbief en parmezaan recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 3 personen
Categorieën:
  1. > Dieet & Slank - Overig
  2. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie: 45 kCal energie
2.5 Gram eiwit
2.7 Gram vet
3.4 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: colruyt.be
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Antipasta met rosbief en parmezaan te bereiden

Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan
met antiaanbaklaag, zonder boter.

Beleg elke wrap met 2 sneetjes gebraden rosbief.
Bestrooi met de pijnboompitten, de kappertjes en de
rucola.
Strooi de parmezaan erover.
Besprenkel met de olijfolie en kruid met de versgemalen peper.
Rol de wraps op en snijd in stukjes van 2 cm.
Steek vast met een prikkertje.

Mijn kookverhaal (Yvonne Frencken)

TIP :

Vervang de gebraden rosbief gerust door rundercarpaccio.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst