Recept
« Terug naar recepten
					
						Aardappelstoemp voor als het vriest dat het kraakt
						PT20M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Aardappelstoemp voor als het vriest dat het kraakt
Een heerlijk aardappelstoemp voor als het vriest dat het kraakt recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Hilde Dumont
								
																
									Bereidingstijd:
									 20 min
								
								
									Personen:
									2 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											3
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									Derbyke & Elmo
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Aardappelstoemp voor als het vriest dat het kraakt te bereiden
 Aardappelen beetgaar koken.
Spruiten klein snijden.
Look zeer fijn snijden.
Ajuin in blokjes snijden.
Appel uithollen, vulsel klein snijden en bijhouden.
Ajuin, look, spruiten en appelstukjes beetgaar opbakken in een beetje boter.
De binnenkant van de uitgeholde appel besmeren met boter en bestrooien met candysuiker.
Zet in een beboterde vuurvaste schotel, laat deze in een voorverwarmde oven op 180 gr 10 min bakken.
Aardappelen pureren de groenten toevoegen en goed kruiden een beetje suiker erbij en alles goed mengen.
Vul de appels met de puree.
Serveer deze winterkost met eendeborst in een porto sausje of vlees naar eigen keuze.
 
										Spruiten klein snijden.
Look zeer fijn snijden.
Ajuin in blokjes snijden.
Appel uithollen, vulsel klein snijden en bijhouden.
Ajuin, look, spruiten en appelstukjes beetgaar opbakken in een beetje boter.
De binnenkant van de uitgeholde appel besmeren met boter en bestrooien met candysuiker.
Zet in een beboterde vuurvaste schotel, laat deze in een voorverwarmde oven op 180 gr 10 min bakken.
Aardappelen pureren de groenten toevoegen en goed kruiden een beetje suiker erbij en alles goed mengen.
Vul de appels met de puree.
Serveer deze winterkost met eendeborst in een porto sausje of vlees naar eigen keuze.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
									Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Anna zegt:
                    
Anna zegt: