KookJij

Aardappelkrieltjes goed gepeperd met grof zeezout

Een heerlijk aardappelkrieltjes goed gepeperd met grof zeezout recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Aardappels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappelkrieltjes goed gepeperd met grof zeezout te bereiden

Krieltjes in schil beetgaar koken.
Bak deze even aan in boter en bestrooi rijkelijk met peper.
Voor het opdienen met zeezout bestrooien.
Serveer deze krieltjes zeer warm.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst