KookJij

Wrap met asperges, gerookte zalm en Hollandse garnalen

Een leuke afwisseling op de traditionele asperges. Ook leuk om alles afzonderlijk op tafel te zetten zodat iedereen zelf zijn eigen wrap kan samenstellen. DIY Doe It Yourself. Voor degenen die graag een sausje of dressing willen: de dille-lemonsaus (van Hela) smaakt hier prima bij.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Regionale
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Wrap met asperges, gerookte zalm en Hollandse garnalen te bereiden

  1. Schil de asperges en snij ze in stukjes van 1 cm, kook ze 10 minuten in water met zout, laat ze goed uitlekken en afkoelen.
  2. Was de sla en droog deze goed.
  3. Doe de zalm, garnalen en sla in mooie schaaltjes en zet alles midden op tafel zodat iedereen er goed bij kan.
  4. Smeer de kruidenroomkaas op de wrap, verdeel er sla overheen, drapeer er de zalm bovenop, doe de asperges en garnalen erop, garneer naar wens met de dille-lemonsaus en klap de wrap dicht.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst