KookJij

Gevulde, gerookte zalm & Hollandse garnalen

Met lekkere ingrediënten is het niet moeilijk om een lekker gerecht te maken. Dit is een typisch voorbeeld van eigen creativiteit, zo eventjes uit mijn mouw geschud.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 5 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Eigen recept
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Gevulde, gerookte zalm & Hollandse garnalen te bereiden

  1. Croutons maken, pijnboompitten roosteren, cocktailsaus maken, cocktailsaus bij de garnalen, zalm insmeren met kruidenkaas en oprollen.
  2. Sla op het bord.
  3. Zalmrolletje en garnalen erop.
  4. Garneren met komkommer, zongedroogde tomaatjes, croutons en pijnboompitten.

Mijn kookverhaal (Wilmie Willemse)

Serveer hier een droge witte wijn bij.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst