KookJij

Slastamppot met ei

Een halve krop botersla in de koelkast en meer trek in een stamppot dan in een salade. Zo kreeg ik het idee voor deze slastamppot. Ideaal voor alle seizoenen en lekker bij alle soorten vlees en vis.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Eigen recept
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Slastamppot met ei te bereiden

  1.  Kook de aardappelen gaar, giet ze af en laat ze uitstomen.
  2. Kook de eieren (8 minuten) pel ze en hak ze grof.
  3. Was de sla en scheur of snij het blad grof.
  4. Stamp de aardappelen met een pureestamper grof en voeg het gesnipperde sjalotje, boter, mosterd, peper/zout en melk toe en stamp alles goed door elkaar.
  5. Doe het ei erbij en schep alles goed door elkaar.
  6. Voeg de sla toe en schep deze luchtig door de gestampte aardappelen/ei heen.
  7. Garneer eventueel met wat fijngesneden bieslook of lente uitje

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst