KookJij

Mihoen Singapore met grote garnalen.

Snel, slank en erg lekker.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie: 433 kCal energie
Waardering:
Herkomst: China
Keuken: Oosterse
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Mihoen Singapore met grote garnalen. te bereiden

  1. Verwarm de sesamolie en de soja saus in de wok .
  2. Voeg de ui, knoflook en de gember toe en fruit even zachtjes aan.
  3. Voeg de trassi toe en bak even mee.
  4. Vervolgens de paprika, champignons, rode peper en de garnalen toevoegen. Bak circa 2 minuten op middelhoog vuur.
  5. Voeg de geweekte en uitgelekte mihoen toe en bak 5 minuten.
  6. Voeg de afgespoelde en uitgelekte taugé toe en verwarm 2 minuten mee. Alles even goed opscheppen .
  7. Verdeel de portie over 2 voor verwarmde borden en geniet.

Mijn kookverhaal (Lidy Berkx)

Mihoen Singapore is een wereldgerecht uit de Kantonese keuken. De combinatie van de dunne mihoen met de groente en de garnalen maken het tot een lichte maaltijd.

De Kantonese keuken is een van de meest populaire Chinese keukens, zowel in het land zelf als in de westerse wereld.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst