KookJij

Zeewolf met 'roodkapjes' in de oven

Een heerlijk zeewolf met 'roodkapjes' in de oven recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Ovenschotels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: vishandel Vandermaesen
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zeewolf met 'roodkapjes' in de oven te bereiden


De vis spoelen, droogdeppen en aan binnen- en buitenkant kruiden met peper en zout.
De mozarella, peterselie en 1/2 van het broodkruim mengen.
Van de tomaten een kapje snijden, uithollen en opvullen met broodkruimmengsel. Kruiden met peper en zout en afdekken.
De vis in een ovenschaal plaatsen met de sjalot, look, citroen, olie en de tomaten. Bestrooien met het resterende broodkruim en garen in een voorverwarmde oven op 220 °C (ongeveer 15 minuten, naargelang de dikte van de vis).
Serveren in de ovenschotel en aan tafel bedienen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst