KookJij

Zeevruchtencurry met gember en sperziebonen

Een heerlijk zeevruchtencurry met gember en sperziebonen recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Thailand
Keuken: Oosterse
Bron: thaiskookboekje
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zeevruchtencurry met gember en sperziebonen te bereiden

Pel de sjalot en knoflook en snijd ze in stukken.Snijd de spaanse peper overlangs doormidden,verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in stukjes.Schil de gemberwortel en rasp hem fijn.Maak de sperziebonen schoon en halveer ze.Pureer de sjalot,knoflook,spaanse peper,gember,koriander,komijn,chilisaus en het limoensap in de keukenmachine tot een grove pasta.Verhit een wok en bak de pasta 4 minuten.Voeg de kokosmelk toe en blijf roeren tot de pasta is opgelost.Schep de zeevruchten en sperziebonen erdoor en laat ze 5 minuten zachtjes koken.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

feyenoordmama

feyenoordmama zegt:
ga het morgen maken..lijkt me heerlijk!!:p:p