KookJij

zalm-tomatensaus

Een heerlijk zalm-tomatensaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe zalm-tomatensaus te bereiden

Verhit de olijfolie in een pan en bak het geperst teentje look even aan. Schep er de zongedroogde tomaten, samen met de room, het sap van de limoen en de groentenbouillon. Laat 10 min. sudderen.
Schep er de verse tomaten in partjes, de reepjes gerookte zalm en de lente-ui in ringen door.
Laat even goed doorverwarmen.
Lekker met pasta.

Mijn kookverhaal (Inge Deyck)

Het is super snel klaar. Gemakkelijk in het weekend en toch iets lekker zelf gemaakt op tafel.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Robert

Robert zegt:
Een heel lekker recept! Merci!