KookJij

Zalm met roomkaas en citroen

Een heerlijk zalm met roomkaas en citroen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Zalm met roomkaas en citroen te bereiden

  1. Kook de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verwarm de oven voor op 180°C. Bekleed een ovenplaat met bakpapier. Leg er de rauwe zalmfilets op. Snij het uiteinde van de asperges en halveer de champignons. Leg ze rond de stukken zalm. Besprenkel de groente met olijfolie. 
  3. Snij de citroen in plakken. Lepel wat van de roomkaas op de zalm en leg er twee plakjes citroen op. Kruid nog met peper en zout en zet 15 à 20 minuten in de voorverwarmde oven.
  4. Giet de rijst af. Werk de zalm af met een takje oregano en serveer ‘m met de rijst en de gegrilde groenten. 

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Erwin Elens

Erwin Elens zegt:
Meer hoeft het ook niet te zijn ;-)
Tanja Hermens

Tanja Hermens zegt:
Mmmmm, heerlijk! een makkelijke en gezonde maaltijd :-)