Recept
« Terug naar recepten
					
						Wortel-gembersoep
						PT30M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Wortel-gembersoep
Een heerlijk wortel-gembersoep recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									sonja dejonckheere
								
																
									Bereidingstijd:
									 30 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Soepen - met Groente
									Bevat per éénpersoons portie:
                  									
                  									100 kCal energie
																																							
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									nina
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
										 
											Ja
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Wortel-gembersoep te bereiden
   Stoof de ui in een bodempje water. Voeg de gember en wortelen toe en laat even sudderen. Giet er de bouillon en het sinaasappelsap bij en laat ca.1/2 uur zachtjes koken tot de wortelen gaar zijn. Mix tot een licht gebonden soep. Voeg indien te dik nog wat water toe en breng dan opnieuw aan de kook. Werk af met geraspte wortel, gember en enkele korianderblaadjes.   
									 
                    




 
					