KookJij

Varkenslapje met kaas en hesp

Een heerlijk varkenslapje met kaas en hesp recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Varkenslapje met kaas en hesp te bereiden

Het gebraad goed kruiden met peper en insmeren met mosterd vervolgens aanbakken aan alle kanten.Snij het vlees in acht gelijke lapjes .Een vuurvaste schotel nemen en lichtjes inboteren vervolgens leg je in de schotel een stuk vlees,een schijf kaas,een schijf hesp,een schijf kaas en terug vlees zo ga je maar verder en eindig met vlees.Een scheutje room er over en nu de oven in voor +/- 20min

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

jasmien

jasmien zegt:
Heb het net gemaakt met gekookte patatjes en het was overheerlijk! Moest wel bijna een uur in de oven voor het vlees gaar was, had het beter iets langer aangebakken in de pan. groetjes
derbyke

derbyke zegt:
Hallo jasmien , mijn voorkeur gaat naar aardappelen opgebakken , puree of gewoon de originele gekookte aardappel .Laat het smaken groetjes van ons 3 :);):p
jasmien

jasmien zegt:
Wat is lekker om hierbij te eten, gewoon aardappeltjes, of pasta?
Jeff

Jeff zegt:
Zeer goed.