KookJij

Thaise Salade met Kip en Katjangsaus

De groentes kun je varieren en met een verandering van de saus kun je een heel andere salade maken
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Thailand
Keuken: Oosterse
Bron: Familie
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Thaise Salade met Kip en Katjangsaus te bereiden

  1. Doe alle kleingesneden groentes in de kom en hussel die goed door elkaar.
  2. Doe de ingredienten van de saus I  bij elkaar en roer net zo lang tot je een mooie homogene saus hebt gekregen. Meng de saus door de groente-mix en strooi de katjang er over heen.
  3. Doe hetzelfde met saus II voor de verandering

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

We drinken hierbij thee, bier of een rose wijn. (Een witte wijn kan natuurlijk ook)
NB: De bereidingstijd gaat er van uit dat de kip reeds gaar is.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst