KookJij

Thaise Rijst met Zeebaars

Een heerlijk thaise rijst met zeebaars recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Thailand
Keuken: Oosterse
Bron: Jamie Oliver
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Thaise Rijst met Zeebaars te bereiden

1).Rijst koken al dente (ongeveer 15 minuten), dan afgieten in een zeef.
2).Alle ingredienten, behalve de helft van de gesnipperde korianderblaadjes, in een keukenblender tot een homogene saus draaien.
3).De rijst en de Thaise saus goed door elkaar husselen en in een diepe ovenbraadslede leggen.
4).Verdeel daarover de visfilets en strooi daarover de haricots verts.
5).Dek de braadslede goed af met alu-folie en schuif het geheel in de oven voor een 15 à 20 minuten.
6).Haal uit de oven.

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

Verdeel rijst en vis over de borden en bestrooi met de overgebleven helft van de korianderblaadjes, de lombok, de lenteuitjes en garneer met een kwart limoen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst