KookJij

Thaise mosselpapillot

Een heerlijk thaise mosselpapillot recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Thailand
Keuken: Oosterse
Bron: Yunomi
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Thaise mosselpapillot te bereiden

Snij de sluimererwten in fijne reepjes (julienne).
Snij de minimaïs in de lengte in vieren.
Maak een papillot met boterham- of zilverpapier. Gebruik je zilverpapier? Hou de blinkende kant langs binnen. De matte kant laat de warmte door en de glanzende kant reflecteert de hitte.
Leg de sojascheuten, de minimaïs en de sluimererwten in de papillot.
Was de mosselen grondig en verdeel ze over de papillotten.
Meng de kokosmelk naar smaak met de groene currypasta en verdeel over de papillotten. Voeg er ook een klontje Solo Light aan toe. Kruid met fijngehakte koriander.
Plooi de papillotten toe en laat 15 minuten garen op een hete barbecue of in de oven.

Dien de papillotten op in het papier. Zo kunnen je gasten ten volle genieten van het aroma.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst