Recept
« Terug naar recepten
Terrines met rood fruit
PT30M
Terrines met rood fruit
Een heerlijk terrines met rood fruit recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
8 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
libelle
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Terrines met rood fruit te bereiden
Breng 2 deciliter wijn met de suiker aan de kook en laat de suiker oplossen. Week de gelatine 5 minuten in koud water. Knijp de gelatine goed uit en los het op in het warme wijnmengsel. Laat het mengsel iets afkoelen, roer dan de rest van de wijn en het citroensap erdoor. Laat alles goed afkoelen. Roer alle vruchten erdoor en schenk het mengsel in 8 hoge vormen. Dek ze af met plasticfolie en laat de terrines in de koelkast 8 uur opstijven. Stort ze voor het serveren op een bordje en garneer met een trosje rode bessen.