KookJij

Tartaar van tonijn en appelen

Een heerlijk tartaar van tonijn en appelen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 75 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Boursin
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tartaar van tonijn en appelen te bereiden

Snijd de tonijn in blokjes. Doe ze in een slakom.
Snijd de appelen in even grote blokjes als de tonijn.
Pers de citroen en besprenkel de appelen met het sap.
Doe ze in de slakom met de tonijn, voeg de olie toe en bestrooi met zout en espelette-peper. Voeg er daarna de Boursin aan toe en meng voorzichtig.
Zet minstens gedurende 1 uur in de koelkast en serveer met fijngehakte bieslook.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst