KookJij

Sugo Del Convento

Een heerlijk sugo del convento recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: joshua
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Sugo Del Convento te bereiden

Doe de olijfolie en boter in een grote pan en zet deze op een zacht vuurtje.
Snij de ui in stukjes en doe deze samen met het basilicum in de pan, als de boter is gesmolten.
Voeg de zalm toe, goed roeren en enkele minuten goed laten opnemen.
Ongeveer 7 minuten laten bakken.
Voeg daarna de in stukjes gesneden wortel toe en roer deze goed door het mengsel.
Ongeveer 5 minuten laten bakken.
Dan de champignons, in stukjes gesneden, en één glas witte wijn erin.
Ongeveer 5 minuten laten bakken.
Voeg nu de oregano, de broccoli en de courgettes toe. Goed roeren en 5 minuten laten opnemen.
Nu het meel er goed doorroeren en ongeveer 3 à 4 minuten wachten.
Vervolgens de melk samen met de room er goed doorroeren. Weer enkele minuten wachten.
Daarna de bouillonblokjes, rozemarijn, paprikapoeder, suiker en Spaanse pepers erin.

Deksel erop en de saus op een middelmatig vuurtje 10 minuten laten koken en voeg de tonijn toe.
Doe ondertussen ook een pan met ruim water voor de pasta op het vuur.
Daarna de saus nog 5 minuten laten koken, zonder deksel.
Voeg als laatste 5 dl water room toe en meng alles goed door elkaar.
De saus is klaar! Buon appetito!

maak nu de pasta klaar
doe de pasta bij de saus in en klaar is kees

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst