KookJij

Spaghetti aglio olio met sucuk

Een heerlijk spaghetti aglio olio met sucuk recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Eigen recept
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Spaghetti aglio olio met sucuk te bereiden

-Het vel van de suçuk worsten afhalen en de worst in plakjes snijden.
-In een beetje olijfolie de plakjes op zacht vuur bakken tot ze krokant zijn.
-De rest van de olijfolie erbij doen en op laag vuur verwarmen.
-De knoflook erbij doen en mee laten bakken, maar niet bruin laten worden.
-Intussen de spaghetti koken, afgieten maar niet afspoelen!
-De spaghetti, aromat en peterselie bij de suçuk doen en alles goed doormengen en heet laten worden.
-Verdelen over 4 borden en de tomaatplakjes als garnering erbij leggen, de liefhebbers kunnen deze aan tafel door de spaghetti mengen.
-Serveren met parmezaanse kaas en lauw/warm stokbrood.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

apu

apu zegt:
Hihi, laat het smaken! M'n zoon heeft dit bedacht toen we de gewone aglio olio aten:);):p
Rene

Rene zegt:
Het water loopt mij al door de mond.:p