Recept
« Terug naar recepten
					
						Sorbet van bosbessen en sinaasappel
						PT45M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Sorbet van bosbessen en sinaasappel
Een heerlijk sorbet van bosbessen en sinaasappel recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Bert Allers
								
																
									Bereidingstijd:
									 45 min
								
								
									Personen:
									5 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									Kookclub
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Sorbet van bosbessen en sinaasappel te bereiden
Kook het water met de suiker enkele minuten.
Laat dan de vloeistof afkoelen (tot 15 graden)en voeg de 2 vruchten -coulies* met de 1 1/2 dl vloeistoffen toe.
Het eiwit stevig opkloppen
(niet met de staafmixer)en onder de rest vermengen.
Dan et mengsel ca 15 min. in de diepvries zetten en vervolgens in de ijsmachine verder in ca 20 min. tot sorbet draaien.
									Laat dan de vloeistof afkoelen (tot 15 graden)en voeg de 2 vruchten -coulies* met de 1 1/2 dl vloeistoffen toe.
Het eiwit stevig opkloppen
(niet met de staafmixer)en onder de rest vermengen.
Dan et mengsel ca 15 min. in de diepvries zetten en vervolgens in de ijsmachine verder in ca 20 min. tot sorbet draaien.
                    