Recept
« Terug naar recepten
Snijbonen op Franse wijze
PT10M
Snijbonen op Franse wijze
Beetgare snijbonen met olijfolie en veel knoflook: zo lekker.
Recept van:
Petra Wiggers
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Snijbonen op Franse wijze te bereiden
- Snijbonen wassen, puntjes verwijderen en in schuine stukken van plm. 2 cm. snijden.
- Snijbonen in korte tijd beetgaar koken met 1 kopje water en zout. Beetgare snijbonen goed laten uitlekken in een vergiet.
- Olijfolie verhitten in een pan. Knoflook glazig bakken in de olijfolie. Snijbonen toevoegen en even omscheppend meebakken. Snijbonen op smaak maken met peper en tijm.
Mijn kookverhaal (Petra Wiggers)
Lekker met gebakken aardappelen.