Recept
« Terug naar recepten
					
						Sint-Jacobsvruchten met zwarte pasta en kerriesaus
						PT45M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Sint-Jacobsvruchten met zwarte pasta en kerriesaus
Een heerlijk sint-jacobsvruchten met zwarte pasta en kerriesaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Marijke Geurts
								
																
									Bereidingstijd:
									 45 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Voorgerechten - Warm
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																				
											5
											0
											
											3
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									fem style
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Sint-Jacobsvruchten met zwarte pasta en kerriesaus te bereiden
kerriesaus: 
appel en sjalot aanstoven in boter
bestrooien met kerriepoeder en een weinig bloem
bevochtigen met kippenbouillon en room
inkoken tot sausdikte
de Sint-Jakobsvruchten reinigen en in olie leggen
groenten in tonvorm snijden en apart garen
de pastas garen
Sint-Jakobsvruchten grillen op een hete grillpan
Afwerking
De pastas in boter opwarmen en op de borden schikken
Hierop komen de Sint-Jakobsvruchten
Bovenaan de groenten in kleurschakering leggen
Onderaan komt de saus
Overstrooien met bieslook
 
 
 
 
									appel en sjalot aanstoven in boter
bestrooien met kerriepoeder en een weinig bloem
bevochtigen met kippenbouillon en room
inkoken tot sausdikte
de Sint-Jakobsvruchten reinigen en in olie leggen
groenten in tonvorm snijden en apart garen
de pastas garen
Sint-Jakobsvruchten grillen op een hete grillpan
Afwerking
De pastas in boter opwarmen en op de borden schikken
Hierop komen de Sint-Jakobsvruchten
Bovenaan de groenten in kleurschakering leggen
Onderaan komt de saus
Overstrooien met bieslook
                    