KookJij

Rundvlees met bamboescheuten

Een heerlijk rundvlees met bamboescheuten recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Indonesie
Keuken: Oosterse
Bron: raymond
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Rundvlees met bamboescheuten te bereiden

1. Week de champignons 20 min in lauw water en snijd ze daarna in kleine stukjes.
2. Laat de bamboescheuten uitlekken en spoel ze af, snijd ze dan in fijne reepjes.
3. Snijd de rundvlees in kleine blokjes.
4. Schil de ui en hak hem fijn, schil en rasp de gember.
5. Bak het rundvlees 5 min. in de wokpan met olie, doe er de uien, de gember, de bamboescheuten, de champignons bij en breng het geheel op smaak met de sojasaus.
6. Zet het deksel op de pan en laat het 20 min. sudderen.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Petra

Petra zegt:
Wat voor rundvlees gebruik je hiervoor? Gewoon rundvlees is echt niet in 20 min. gaar.