KookJij

Roerbakspruitjes met amandelen

Een heerlijk roerbakspruitjes met amandelen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Libelle
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Roerbakspruitjes met amandelen te bereiden

1. Blancheer of stoom de spruitjes beetgaar. Laat ze schrikken in ijswater en goed uitlekken.
2. Verkruimel het toastbrood.
3. Rooster de amandelen goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, in de helft van de boter. Schenk er de honing bij en schep om en om tot de honing lichtjes karamelliseert. Voeg er de rest van de boter en de spruitjes aan toe. Bestrooi met het broodkruim. Laat nog eventjes kort opbakken, tot het broodkruim goudbruin is. Kruid naar smaak bij met peper en zout. Serveer goed heet.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst