Ik krijg regelmatig rode biet in m'n groentepakket of van vrienden.
Deze manier van bereiden blijf ik heerlijk vinden!
Recept
« Terug naar recepten
Rode bietjes met spek, mosterd en tijm
PT50M
Rode bietjes met spek, mosterd en tijm
Heerlijke combi! Rode biet? Mijn favoriet!
Recept van:
Gea Bruining
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
10 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rode bietjes met spek, mosterd en tijm te bereiden
- Kook de rode bieten (ik hou van stevig, ze waren niet zo heel groot) in 30 minuten gaar.
- Bak het speklapje.
- Snijd de ui in kleine stukjes.
- Snijd de rode biet in hapklare brokken.
- Snijd het speklapje in stukjes.
- Hussel alles door elkaar met de mosterd en de tijm (en een beetje spekvet).