KookJij

Rode bietjes met spek, mosterd en tijm

Heerlijke combi! Rode biet? Mijn favoriet!
Recept van:
Bereidingstijd: 50 min
Personen: 1 personen
Categorieën:
  1. > Low Carb - Hoofdgerechten
Bevat per éénpersoons portie: 10 Gram koolhydraten
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Eigen recept
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Rode bietjes met spek, mosterd en tijm te bereiden

  1. Kook de rode bieten (ik hou van stevig, ze waren niet zo heel groot) in 30 minuten gaar.
  2. Bak het speklapje.
  3. Snijd de ui in kleine stukjes.
  4. Snijd de rode biet in hapklare brokken.
  5. Snijd het speklapje in stukjes.
  6. Hussel alles door elkaar met de mosterd en de tijm (en een beetje spekvet).

Mijn kookverhaal (Gea Bruining)

Ik krijg regelmatig rode biet in m'n groentepakket of van vrienden.
Deze manier van bereiden blijf ik heerlijk vinden!

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst