KookJij

Risotto met zeewier

Een heerlijk risotto met zeewier recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vegetarisch
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: carrefour
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Risotto met zeewier te bereiden

  1. Verhit de bouillon.
  2. Fruit de sjalotten in de helft van de boter en giet er de rijstazijn en de rijst bij. Meng goed zodat alle rijstkorrels een laagje krijgen en glazig worden. Giet de bouillon er geleidelijk al roerend bij tot alle vocht is opgenomen. Breng op smaak met peper. Voeg op het einde van de gaartijd de helft van het zeewier en de boter toe. Roer om, dek af en laat 5 min zwellen.
  3. Serveer de risotto met de rest van het zeewier.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst