KookJij

Rijst advokaatpudding

Een heerlijk rijst advokaatpudding recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 120 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: jumbo
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Rijst advokaatpudding te bereiden

Kook de rijst samen met de vanillesuiker zachtjes gaar in de melk.Laat ondertussen de gelantineblaadjes weken.Klop de slagroom met de suiker stijf.Neem de pan van het vuur zodra de rijstmassa gaar is.Voeg de uitgeknepen gelantine toe en laat het goed afkoelen.Schep de slagroom en advokaat door elkaar en voeg dit bij de rijstmassa.Verdeel de pudding in schaaltjes en laat hem 11/2 uur in de koelkast opstijven.Eet de pudding uit het schaaltje.Versieren naar eigen fantasie.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst