KookJij

Reuze schelppasta vergezeld van tomatensaus en kippenblokjes

Een heerlijk reuze schelppasta vergezeld van tomatensaus en kippenblokjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Reuze schelppasta vergezeld van tomatensaus en kippenblokjes te bereiden

Pasta beetgaar koken in licht gezouten water.
Kippenblokjes aanbakken in een beetje boter.
Sjalotjes fijn snijden.
Look zeer fijn snijden.
Champignons in schijfjes snijden.
Voeg deze ingredienten bij de kippenblokjes en kruid naar smaak met oregano, voeg de tomatencoullis toe en warm alles zeer goed op.
Verdeel de pasta over de borden in het midden de saus met kippenblokjes.
Serveer zeer warm en werk af met de kaas.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst