KookJij

Pittige kokos- en noedelsoep

Een heerlijk pittige kokos- en noedelsoep recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: evyquorn.be
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Pittige kokos- en noedelsoep te bereiden


Bevochtig de gedroogde champignons in 250 ml warm water gedurende 30 minuten. Bewaar de champignons en het water.
Verwarm een grote sauspan en bak de currypasta. Roer constant gedurende 1 minuut. Meng hierbij de kokosmelk, de Quorn stukjes en het water van de gedroogde champignons. Laat deze gedurende 5 minuten koken op een laag vuurtje.
Snij de bevochtigde champignons en de Parijse champignons in kleine stukjes. Meng ze door de Quorn bouillon. Kook gedurende 1 minuut.
Voeg de noedels, sojascheuten, verse shiitake champignons, het merendeel van de chilipepers en de lente-uitjes toe. Verwarm gedurende één minuut.
Dien onmiddellijk op in diepe borden en dresseer met de resterende lente-uitjes en de chilipeper.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst