KookJij

Recept voor Pasta: schelpjespasta vergezeld van frisse groenten met scampi's en clams

Een kleurrijk bordje met groenten en vis.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

  1. Pasta beetgaar koken in ruim water met een half visbouillonblokje.
  2. Scampi's pellen en darmkanaal verwjderen. Bak deze even kort aan samen met de clams in een beetje olijfolie.
  3. Kruiden samen met de look in de vijzel voeg wat olie van de tomaatjes toe en stamp deze tot een pasta.
  4. Venkel in blokjes snijden, lenteuitjes in ringen snijden wok deze samen op met de sojascheuten en tomaatjes in de olie van de tomaatjes. Voeg de kruidenpasta toe, meng de scampi's, clams en pasta onder de goenten.
  5. Serveer zeer warm op bord en werk af met de balsamico dressing, kaasblokjes en ajuinpijpjes.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Graag gedaan Mimi, ik moet toegeven mijn keuken is de plaats waar ik ook heel graag vertoef. Zicht op de tuin woefkes die buiten spelen en fluitende vogeltjes, geeft extra inspiratie en zeker als de zon schijnt.

Groetjes Hilde
Mimi Emmanouil

Mimi Emmanouil zegt:
Wablief ! Zie daar onze lieve Hilde van Pasta met zeevruchten in haar receptje?
Dan ben ik als de kippen bij om het bij mijn favorieten te zetten.
Mjam! Mjam! Lekker!
Nu word de keuken mijn lievelingsplaats hoor! hahahah
Wat word dat smullen geblazen nadien.
Bedankt lieve Hilde voor de zoveelste receptje.

Groetjes vanwege
Mimi
Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Helemaal! :-)
Hilde Dumont

Hilde Dumont zegt:
Dat is weer een gerechtje naar jouw zin hé ;-)
Anna Koudys

Anna Koudys zegt:
Weer zo'n gerechtje om je vingers bij af te likken ;-)