Recept
« Terug naar recepten
Pappardelle met coppa, tomaat en basilicum, parmezaan
PT40M
Pappardelle met coppa, tomaat en basilicum, parmezaan
Een heerlijk pappardelle met coppa, tomaat en basilicum, parmezaan recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Solo.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Pappardelle met coppa, tomaat en basilicum, parmezaan te bereiden
Kook de pappardelle gaar zoals aangegeven op de verpakking.
Mix de tomaten tot tomatensap in een blender.
Snipper de ui fijn en stoof ze aan in een beetje Solo, voeg er de tomatenpuree aan toe en vervolgens het tomatensap. Voeg er de geperste look aan toe, de tijm en laurier en laat alles zachtjes inkoken.
Warm wat olijfolie op in een pan en stoof er de fijngesneden chilipeper in. Warm in deze pan de pappardelle op met de tomatensaus en voeg er de fijngesneden basilicumblaadjes aan toe, de coppa en de geschaafde parmezaan. Serveer meteen!
Mix de tomaten tot tomatensap in een blender.
Snipper de ui fijn en stoof ze aan in een beetje Solo, voeg er de tomatenpuree aan toe en vervolgens het tomatensap. Voeg er de geperste look aan toe, de tijm en laurier en laat alles zachtjes inkoken.
Warm wat olijfolie op in een pan en stoof er de fijngesneden chilipeper in. Warm in deze pan de pappardelle op met de tomatensaus en voeg er de fijngesneden basilicumblaadjes aan toe, de coppa en de geschaafde parmezaan. Serveer meteen!