KookJij

Papillot van pladijs met oesterzwammen

Een heerlijk papillot van pladijs met oesterzwammen recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: champignonidee.be
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Papillot van pladijs met oesterzwammen te bereiden


Leg de pladijsfilets op de snijplank en leg er een gele en rode kerstomaat in. Plooi de filets toe en steek ze vast met een houten prikker. Kruid ze met zeezout en versgemalen peper.
Neem een vel zilverpapier en leg hierop wat van de prei en oesterzwammen. Leg hierop de vis en voeg een geutje olijfolie toe.
Bestrooi het geheel met de bladpeterselie en plooi het zilverpapier toe. Doe dit per pladijsfilet.
Gaar deze papillot op de barbecue. Reken hiervoor ongeveer 7 tot 12 minuten, afhankelijk van de barbecue. Dien daarna de papillot meteen op.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst