KookJij

Paasmosselen op zijn paasbest

Een heerlijk paasmosselen op zijn paasbest recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Paasmosselen op zijn paasbest te bereiden

Was de mosselen grondig en ondoe van baard.
Snij de groenten.
Ajuin in ringen snijden.
Look fijn snijden.
De boven vermelde ingredienten in een pot, kruiden en tomatenconcentraat toevoegen evenzeer de wijn meng alles onder elkaar.
Mosselen erop nog een beetje bijkruiden.
De bereidingstijd van de mosselen kent iedereen wel.
Serveer de mosselen zeer warm met stokbrood of verse frietjes en een sausje naar smaak.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst