KookJij

Orechiette met kerstomaatjes en ricotta

Een heerlijk orechiette met kerstomaatjes en ricotta recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: Onbekend
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Orechiette met kerstomaatjes en ricotta te bereiden

Snijd de rode ui in vieren. Verhit de olie in een antiaanbakpan en voeg de ui en de hele tomaatjes toe. Sprenkel de balsamicoazijn, tijm, suiker, zout en peper erover. Doe een deksel op de pan en bak de ui en tomaat 12 min op middelhoog vuur. Keer de partjes ui een keer. Kook intussen de pasta volgens de aanwijzing op de verpakking. Meng de pasta met de rode ui en tomaatjes. Verdeel de ricotta en parmezaanse kaas erover. Sprenkel er nog wat olijfolie over.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst