KookJij

Omelet rijkelijk gevuld met provencaalse kruiden

Een heerlijk omelet rijkelijk gevuld met provencaalse kruiden recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Overig
  2. > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Omelet rijkelijk gevuld met provencaalse kruiden te bereiden

Eikes ( eieren ) loskloppen met de room en mosterd.
Ajuin in ringen snijden.
Rammenas, wortel en pastinaak in fijne reepjes snijden.
Groenten aanstoven in een beetje boter voeg de losgeklopte eikes toe, verdeel de gehalveerde tomaatjes erover.
Laat even stollen op matig vuur, verdeel de kaas erover bijkruiden met peper en provencaalse kruiden.
Zet de pan onder de grill en laat verder garen.
Serveer er vers gebakken meergranen brood bij.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Gerard van der Leeuw

Gerard van der Leeuw zegt:
Ha Hilde, ziet er heerlijk uit. Het vervelende is dat je hier (Amsterdam) nauwelijks rammenas kunt krijgen. De meeste mensen weten zelfs niet meer wat rammenas is..... Treurig, maar waar. Het was het lievelingskostje van mijn grootvader. Je kocht het gewoon in Groningen op de markt. Dat zal trouwens nog wel zo zijn, maar 400 kilometer reizen voor een rammenas is wat veel.