KookJij

Mosselen met zongedroogde tomaten en pesto rosso

Een heerlijk mosselen met zongedroogde tomaten en pesto rosso recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 10 min
Personen: 2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Mosselen met zongedroogde tomaten en pesto rosso te bereiden

Was de mosselen zorgvuldig en ontdoe van baard.
Groenten grof snijden.
Vul de potten met groenten en kruid goed meng de pesto eronder. De mosselen erop en nog eens kruiden evenzeer een scheut olijfolie en witte wijn erover. Zet op het vuur en de rest weten jullie ook wel ...een paar keer opschudden.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Klik op foto om te vergroten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

mmeeuwissen

mmeeuwissen zegt:
:)