Recept
« Terug naar recepten
					
						Minestrone met aardappel en witte bonen 
						PT80M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Minestrone met aardappel en witte bonen
Een heerlijk minestrone met aardappel en witte bonen  recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Erwin Elens
								
																
									Bereidingstijd:
									 80 min
								
								
									Personen:
									4 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
									
								
								
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Belgie
								
																								
									Keuken:
									Belgische
								
																								
									Bron:
									lekker van bij ons
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Minestrone met aardappel en witte bonen te bereiden
 Schil de aardappelen en de wortelen. Snijd ze in blokjes.
Hak de ui en de knoflook fijn.
Ontvel de tomaten en hak ze grof.
Snijd de courgette en selder in blokjes.
Stoof de ui en de knoflook glazig in de olie, voeg de bonen, selder, courgette, tomaten en wortelen toe en overgiet met de bouillon.
Breng het geheel aan de kook. Voeg de aardappelen toe en laat minimum 50 minuten pruttelen.
Voeg de deegwaren toe en laat opnieuw 10 minuten koken. Breng op smaak met peper en zout.
Serveer in diepe borden en strooi er de geraspte kaas over.
 
									Hak de ui en de knoflook fijn.
Ontvel de tomaten en hak ze grof.
Snijd de courgette en selder in blokjes.
Stoof de ui en de knoflook glazig in de olie, voeg de bonen, selder, courgette, tomaten en wortelen toe en overgiet met de bouillon.
Breng het geheel aan de kook. Voeg de aardappelen toe en laat minimum 50 minuten pruttelen.
Voeg de deegwaren toe en laat opnieuw 10 minuten koken. Breng op smaak met peper en zout.
Serveer in diepe borden en strooi er de geraspte kaas over.
 
                    





 
					