Recept
« Terug naar recepten
					
						Meloensorbet  2
						PT45M
					
          
           
          
					
						
							
																
						
            
  
  
  
  
  
						
					
					
					
				
			Meloensorbet 2
Een heerlijk meloensorbet  2 recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
            
            
					
									Recept van:
									Bert Allers
								
																
									Bereidingstijd:
									 45 min
								
								
									Personen:
									5 personen
								
								
									Categorieën:
									
										
								- > Nagerechten - Koud
 
									Bevat per éénpersoons portie:
                  																																																
								
								
									Waardering:
									
										
																			
								
																
									Herkomst:
									Nederland
								
																								
									Keuken:
									Hollandse
								
																								
									Bron:
									Eigen kookclub
								
																								
									Kan worden ingevroren:
									
																					Nee
																			
								
																
								
									Geplaatst op:
									
										
									
								
							Bereiding
Hoe Meloensorbet 2 te bereiden
Draai het vruchtvlees van de meloen fijn in een blender en passeer door een zeef.
Voeg citroesap en suiker toe en laat suiker op het vuur oplossen.
Haal van het vuur en voeg het voorgeweekt goed uitgeknepen gelatineblad toe.
Laat goed afkoelen en draai tot ijs in de ijsmachine
									Voeg citroesap en suiker toe en laat suiker op het vuur oplossen.
Haal van het vuur en voeg het voorgeweekt goed uitgeknepen gelatineblad toe.
Laat goed afkoelen en draai tot ijs in de ijsmachine
                    
Bert Allers zegt:
Familie van de komkommerachtige.
Ze zijn het lekkerst en geurigst als ze rijp worden geplukt.
Het vruchtvlees is dan geelgroen.