Recept
« Terug naar recepten
Meloen met honing
PT30M
Meloen met honing
Een heerlijk meloen met honing recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Libelle
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Meloen met honing te bereiden
1. Verwarm de oven voor op 200°C.
2. Halveer de meloen, snij ze in 8 partjes. Lepel er de pitten uit. Leg de meloenpartjes in een lichtjes met olie bestreken ovenschaal. Bestrijk het vruchtvlees met een penseeltje met de vloeibare honing. Zet in de oven tot het lichtjes begint te kleuren.
3. Verdeel de meloenpartjes over de borden. Lepel bij elke portie wat Pineua des Charentes. Werk af met een plukje citroentijm. Serveer meteen.
2. Halveer de meloen, snij ze in 8 partjes. Lepel er de pitten uit. Leg de meloenpartjes in een lichtjes met olie bestreken ovenschaal. Bestrijk het vruchtvlees met een penseeltje met de vloeibare honing. Zet in de oven tot het lichtjes begint te kleuren.
3. Verdeel de meloenpartjes over de borden. Lepel bij elke portie wat Pineua des Charentes. Werk af met een plukje citroentijm. Serveer meteen.