KookJij

Recept voor Luchtige kaastaart met speculaasbodem

Een heerlijk luchtige kaastaart met speculaasbodem recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: nvt personen
Categorieën:
  1. > Taarten, gebak & ijs - Taarten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Njam.tv
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Bereiding

Smelt de boter. Maal de speculoos tot poeder in de blender. Roer de speculoos door de boter. Bekleed een ronde vorm (20 cm diameter) met plasticfolie. Verdeel de speculoos over de bodem.

Warm het ananassap op en smelt hierin de geweekte gelatine. Klop de room half op. Roer de suiker en vanillesuiker door de kaas. Voeg de room bij de kaas en roer er dan het lauwwarme ananassap door.

Giet de kaas op de speculoos en laat minstens 1 uur afgedekt opstijven in de koeling.

Haal de taart uit de vorm en leg op een groot, plat bord. Werk af met fruit naar wens.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst