KookJij

Krokante venkelbroodjes

Een heerlijk krokante venkelbroodjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Krokante venkelbroodjes te bereiden

Steek rondjes uit het brood.Hak de venkel en sjalot in zeer fijne snippers. Verwarm de olijfolie en laat de sjalot en de venkel zachtjes gaar stoven. Hak de tijm fijn en voeg toe. Roer de gestoofde sjalot en venkel door de zachte boter en de blauwe kaas. Kruid met salie, peper en zout. Besmeer het brood met het mengsel. Plaats de broodjes op een rooster in een voorverwarmde oven van 180 graden. Laat de broodjes enkele minuten roosteren tot het brood getoast en de kaas gesmolten is.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst