KookJij

Krokante lasagnebakjes met voorjaarsvruchten

Een heerlijk krokante lasagnebakjes met voorjaarsvruchten recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 50 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: spar
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Krokante lasagnebakjes met voorjaarsvruchten te bereiden

Succestip:
U kunt de bakjes van tevoren afbakken. Als ze zacht zijn geworden, zet ze dan weer even in een hete oven.
Kook de lasagnevellen in ruim water beetgaar. Laat de vellen uitlekken en dep ze droog met keukenpapier. Steek ze zoveel mogelijk rond uit.
Verhit de olie in een diepe pan (ca. 10 cm.). Leg de lasagnevellen per stuk in een soep- opscheplepel, die eerst ingevet is met wat olie. Druk de vellen met een klopper (garde) die in de lepel past licht aan, zodat er een bakje ontstaat. Laat de lepel met het lasagnebakje vervolgens in de olie zakken. Neem het bakje uit de olie als het goudbruin is en laat het voorzichtig uit de lepel glijden op keukenpapier. Bak op deze manier alle bakjes en laat ze afkoelen voordat ze gevuld worden

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst